Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Jan Ševčík 2. 11. 2020
Spolupracuji s realitní kanceláří Bravis již několik let a z toho poměrně dlouhou dobu s paní makléřkou Pachlovou . Nikdy nenastal sebemenší důvod k nespokojenosti , ať už z mé strany nebo ze strany poptávající klientely . Práci paní Pachlové hodnotím jako naprosto profesionální a stoprocentní . Těším se na další spolupráci .
Miroslav J. 3. 9. 2020
Paní Kateřina Pachlová zaujme od prvního okamžiku skvělými komunikačními schopnostmi a svým zvonivým smíchem :-). Později svojí profesionalitou, spolehlivostí a citem pro výběr toho pravého nájemce. Byla to má první zkušenost se službami realitní kanceláře, velmi pozitivní a jsem velmi spokojený. Doporučuji s klidným svědomím všem, kdo hodlá pronajímat nemovitost. DĚKUJI a těším se na další spolupráci.
Oldřich Bauer 14. 2. 2020
Paní Kateřina je skutečný profesionál. Byli jsme moc spokojení a ještě jednou tímto děkujeme za spolupráci.
Jana Zajíčková 10. 11. 2019
Dobrý den, ráda bych touto cestou vyjádřila svoji maximální spokojenost se službami vaší realitní kanceláře. Zvláště pak děkuji paní Kateřině Pachlové, za její milý a vstřícný přístup a za rychlé a profesionální vyřízení všech náležitostí spojených s prodejem bytu. Kéž by šlo v životě, všechno tak hladce!
Veronika Rujbrová 3. 11. 2019
Bylo nám potěšením spolupracovat s paní Pachlovou. Ve všech směrech byla vždy vstřícná, ochotná a skvěle připravená. Schůzky s ní probíhaly v příjemné a uvolněné atmosféře. Přejeme více takových zaměstnanců :-) Děkujeme.
Jan Ptáček 25. 7. 2019
Příjemná, vstřícná, vše důkladně vysvětlila a postarala se o zprostředkování, že jsem s tím strávil minimum času. Vřele můžu doporučit Děkuji JP
Libor Lojek 11. 3. 2019
Paní Pachlová je člověk na svém místě, byli jsme se spoluprací moc spokojeni. Oceňujeme její velmi sympatické vystupování a profesionalitu. Pronájem bytu proběhl rychle a hladce.
Petr Malášek 25. 2. 2019
Velice jsem byl spokojen s přístupem a profesionálním jednáním paní Kateřiny Pachlové při zajištění pronájmu bytu. Petr Malášek
Ludmila Dušková 26. 9. 2018
Paní Pachlová je člověk na svém místě. Od začátku naší spolupráce (toto byla naše již třetí společná akce) mám stoprocentní jistotu, že jsem ve správných rukou. Její aktivní a hlavně zacílený přístup na věc dovedl naši spolupráci vždy k úspěšnému konci v krátkém čase. Její úspěšnost je velmi vysoká a musím říci, že budu ráda, když s ní budu moci zase někdy spolupracovat! DĚKUJI !
Stanislava Zouharová 10. 7. 2018
Děkuji tímto paní Pachlové Kateřině za profesionální přístup a bezproblémový prodej bytu.
Přidat referenci